Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven Goedhartlaan

Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven GoedhartlaanHoofddorp, 19 mei – Gisteravond meldde iemand op het bureau Hoofddorp, dat sommige fietser wel hele rare capriolen uithaalden op het fietspad van de Van Heuven Goedhartlaan, nabij het fietstunneltje. Toen een agent polshoogte ging nemen, bleek er een bijenzwerm zich in de bosjes te willen vestigen. Fietsers vonden het maar niets, bijen in een grote zwerm.
Een opgetrommelde imker, met een aspirant imker, hebben het volk uit de bosjes geschept. Het volk is in een korf geplaatst, zodat deze meegenomen kan worden, om later in een kast geplaatst te worden.
Dit is het eerste volk wat dat jaar door de imkervereniging geschept wordt.
Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Bijenzwerm naast fietspad van Heuven Goedhartlaan

Misschien vindt u dit ook interessant?